Man City îşi ia revanşa în faţa celor de la Totenham. Echipa lui Guardiola redevine lider în Premier League

0
Publicat:
Ultima actualizare:
pep guardiola FOTO odd andersen/afp

După ce a fost eliminată de Tottenham din Liga Campionilor la jumătatea acestei săptămâni, Manchester City nu a ratat oportunitatea revanşei în meciul din camponat.

Astfel, echipa antrenată de Pep Guardiola a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Tottenham Hotspur, într-un meci din etapa a 34-a din Premier League. Golul a fost marcat de Phil Foden, în minutul 5.

Miercuri, în meciul rtur al sferturilor de finalăp ale Ligii Campioilor, City a trecut de Tottenham, cu scorul de 4-3, dar victoria a fost însuficientă pentru calificarea în semifinalele competiţiei.

În clasamentul din Premier League, cu patru etape înainte de finalul campionatului, Manchester City are 86 de puncte, cu unul mai mult decât principala rivală la titlu, FC Liverpool. Tottenham rămâne pe 3, cu 67 de puncte, şi luptă cu Arsenal (66 puncte - 33 meciuri), Chelsea (66 puncte - 34 meciuri) şi Manchester United (64 puncte - 33 meciuri) pentru un loc care să îi asigure anul viitor calificarea în Liga Campionilor

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite