Lucian Bute a dezvăluit ce îl motivează înaintea revenirii în ring, după o absenţă de 19 luni: "Pentru asta voi lupta!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Bute
Lucian Bute

Lucian Bute va boxa pe 15 august cu italianul Andrea Di Luisa, acesta fiind primul său meci după mai bine de un an şi jumătate de absenţă.

”Această luptă va fi crucială pentru următoarea mea mişcare. O tratez ca pe cel mai important meci şi îmi iau adversarul foarte în serios. Sunt foarte nerăbdător să lupt din nou.Eram pregătit să revin şi să lupt cu oricine, iar faptul că acest meci va avea loc la Centre Bell, arenă pe care o consider casa mea, reprezintă un mare avantaj pentru mine. Fanii mei m-au susţinut de-a lungul carierei şi sper că vor veni din nou să mă încurajeze. Am nevoie de ei şi le sunt dator un meci mare”, a declarat Bute, conform The Ring magazine.

”Obiectivul meu este să devin campion mondial pentru a doua oară şi să beneficiez de şansa de a unifica titlurile. Acum sunt concentrat doar asupra meciului cu Di Luisa. După ce voi câştiga această luptă, aşa cum sper, îmi doresc să înfrunt unul dintre actualii campioni la super-mijlocie sau un challenger bine cotat, care să-mi ofere şansa să lupt iarăşi pentru titlul mondial”, a precizat românul. Italianul Andrea Di Luisa este deţinătorul titlului european la categoria supermijlocie. Are 33 de ani şi 17 victorii la profesionişti, între care 13 prin KO. Bute are 35 de ani şi 32 de victorii, între care 24 prin KO.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite