VIDEO Vardar Skopje-Steaua 1-2. Campioana României a jucat entuziasmant în Macedonia. Urmează o dublă manşă cu Dinamo Tbilisi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steaua a eliminat-o pe Vardar cu scorul general de 5-1 FOTO Mediafax
Steaua a eliminat-o pe Vardar cu scorul general de 5-1 FOTO Mediafax

Victoria cu 3-0 de la Bucureşti a fost urmată de un succes la Skopje, cu 2-1, iar Steaua s-a calificat fără emoţii în turul trei preliminar al Ligii Campionilor acolo unde va juca împotriva campioanei Georgiei, Dinamo Tbilisi.

Cum apele se limpeziseră din tur, Laurenţiu Reghecampf a făcut câteva modificări în primul “11”, iar italianul Federico Piovaccari a confirmat aşteptările. Vârful venit din “Cizmă” a înscris primul gol în tricoul Stelei, punând piciorul la o centrare venită de la Nicuşor Stanciu. Piovaccari s-a mai remarcat la o execuţie din “foarfecă”, după care Stanciu l-a lobat pe portarul advers, însă mingea a căzut pe transversală. Gazdele au egalat în finalul primei reprize, Kostovski punctând cu o lovitură de cap. În repriza a doua, Bourceanu a înscris golul victoriei cu un şut plasat din interiorul careului.

Cum partida cu Astra din campionat a fost amânată, Steaua va juca următorul meci marţi, pe terenul celor de la Dinamo Tbilisi. Georgienii au câştigat cu 3-1 confruntarea cu feroezii de la Streymur, calificându-se cu 9-2 la general în turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

Au marcat: Kostovski 45 / Piovaccari 23, Bourceanu 72.

piovaccari Foto Mediafax

FOTO: Mediafax.

VIDEO cu rezumatul partidei Vardar-Steaua.


Min. 90+5 Arbitrul fluieră finalul întâlnirii. Steaua câştigă cu 2-1 în Macedoania şi se califică în turul trei preliminar cu scorul general de 5-1.

Min. 90+2 Kostovski scapă singur cu Tătăruşanu, dar portarul stelist respinge incredibil şi păstrează intactă tabela de marcaj.

Min. 82 Stanciu trimite din nou mingea în bară, după mai multe driblinguri în careul lui Vardar.

Min. 78 Macedonenii sunt hipnotizaţi de stelişti cu pase scurte. Latovlevici centrează şi Iancu reia slab spre poartă, fără probleme pentru Pavlovic.

Min. 71 GOOOOL Steaua: Tătăruşanu dă drumul repede la o minge în adâncime, Adi Popa urcă cu mingea la picior, îi pasează Bourceanu, care, singur în careu, nu ratează şi face 2-1 pentru Steaua.

Min. 66 Adi Popa centrează, Nikolici reia cu capul peste poarta adversă.

Min. 65 Cascadă de ocazii la poarta lui Vardar: Adi Popa trage din unghi, mingea se duce direct în braţele lui Pavlovic.

Min. 64 Bourceanu centrează, Szukala trimite cu capul puţin peste poarta gazdelor.

Min. 62 Latovlevici trage puternic de la 20 de metri, dar mingea este deviată de un adversar în corner.

Min. 58 Stoikov încearcă să reia cu călcâiul în poarta Stelei, Tătăruşanu se opune.

Min. 57 Stanciu pătrunde în careul advers, dar şutează direct în braţele portarului Pavlovic.

Min. 55 Adi Popa trage puternic de la 25 de metri, Pavlovic respinge greu în corner.

Min. 52 Kostovski este găsit de un coechiper cu o centrare în careul Stelei şi trimite periculos cu capul pe lângă poarta lui Tătăruşanu. 

Min. 50 Latovlevici trage bine din lovitură liberă, dar portarul macedonenilor scoate de sub bară.

Min. 46 A început repriza a doua. 


Min. 45+2 Prima repriză s-a încheiat la egalitate.

Min 45 Gol Vardar: Kostovski aduce egalare graţie unei lovituri de cap bine plasate, care se duce în vinclul porţii lui Tătăruşanu.

Min. 38 Piovaccari este servit în careu de Bourceanu, iar atacantul italian şutează din întoarcere direct în braţele lui Pavlovic.

Min. 36 Nicuşor Stanciu scapă singur spre poarta gazdelor, şutează, dar mingea loveşte bara.

Min. 29 Pivoccari are o reluare acrobatică, din foarfecă, dar un fundaş advers respinge mingea în corner.

Min. 26 Steaua ia cu asediu poarta lui Vardar după deschiderea scorului. Georgievski deschide şutează din careu mult peste poartă.

Min. 23 GOOOOL Steaua: Piovaccari primeşte o centrare în faţa porţii şi împinge balonul în plasă din cădere.

Min. 19 Steaua domină, dar marile ocazii de poartă se lasă încă aşteptate.

Min. 11 Georgievski centrează din alergare, iar Pîrvulescu şutează din voleu mult peste poartă.

Min. 9 Pintilii vede primul galben al meciului pentru un henţ comis intenţionat.

Min. 7 Stanciu are prima ocazie pentru Steaua, dar şutul său este deviat în corner.

Min. 1 A început meciul. Steaua a avut lovitura de începere.


Cei doi antrenori au decis echipele de start:

Steaua: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Gardoş, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Adi Popa, Stanciu, Pârvulescu - Piovaccari. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Vardar: Pavlovic - Reljic, Tanevski, Bojovic (CPT), Cikarski - Petrovic, Temelkov - Gimenez,  Petrov, Stojkov - Kostovski. Antrenor: Blagoja Milevski.

În tur, Steaua a câştigat cu 3-0 pe Arena Naţională. Dacă vor elimina pe Vardar, campioana României va întâlni cel mai probabil pe Dinamo Tbilisi în turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite