VIDEO Petrolul-Pandurii 1-1. Meci cu final nebun la Ploieşti: Grozav s-a umplut de ridicol, ratând lamentabil un penalty în minutul 90

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pandurii şi Petrolul au acumulat fiecate câte patru puncte după două etape
Pandurii şi Petrolul au acumulat fiecate câte patru puncte după două etape

Derby-ul etapei a 2-a din Liga 1 dintre Petrolul şi Pandurii s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Gazdele au scăpat printre degete victoria în minutul 90, când Gicu Grozav a executat lamentabil o lovitură de pedeapsă, încercând o scăriţă peste poartarul oaspeţilor, Lazăr.

Întâlnirea de la Ploieşti dintre Petrolul şi Pandurii a ţinut cu sufletul la gură până la final zecile de mii de fani prahoveni prezenţi în tribunele stadionului "Ilie Oană". Ambele formaţii au oferit un spectacol agreabil, practicând un joc deschis, cu multe ocazii de poartă şi de-o parte şi de cealaltă.

Până în minutul 80, atât Petrolul, cât şi Pandurii au căutat drumul spre gol, dar nu l-au găsit. Primii care au marcat au fost oaspeţii. Debutantul Pandurilor Sipoto Bohale a profitat de o bâlbâială a fundaşilor Petrolului şi a şutat violent spre poarta gazdelor, făcând 1-0 pentru gorjeni. Nici 5 minute nu a durat bucuria oaspeţilor, deoarece un alt debutant, de această dată de la gazde, Dore, a egalat cu un şut puternic, care s-a dus sub bara lui Lazăr.

Spiritele s-au încins la final, când Erico a făcut henţ în careu, iar ploieştenii au cerut penalty. Iniţial, Istvan Kovacs a lăsat jocul să continue, dar ulterior a revenit şi a dictat lovitură de pedeapsă, după semnalizarea asistentului. Grozav şi-a bătut joc de penalty şi a încercat o scăriţă, dar Lazăr a ghicit intenţia vedetei Petrolului şi a prins simplu mingea. S-a terminat 1-1, ploieştenii ratând şansa de a obţine o victorie vitală în lupta pentru titlu. În urma acestui rezultat, ambele echipe au făcut patru puncte după două meciuri disputate în Liga 1 şi vor juca joi în prima manşă a turului trei preliminar al Europa League: Pandurii cu Hapoel Tel Aviv, iar Petrolul cu Vitesse.

VIDEO cu rezumatul meciului Petrolul-Pandurii.


Min. 90+3 Partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Min. 90 Grozav încearcă o scăriţă, dar ratează penalty-ul, spre stupefacţia lui Contra şi a suporterilor ploieşteni.

Min. 88 Penalty pentru gazde dictat de arbitru pentru un henţ în careu făcut de Erico.

Min. 85 GOL Petrolul: Dore egalează pentru ploieşteni cu un şut fulgerător, care muşcă bara transversală şi intră în poarta oaspeţilor.

Min. 80 GOL Pandurii: Sipoto Bohale profită de o bâlbâială în a fundaşilor ploieşteni şi şutează violent, deschizând scorul la Ploieşti.

Min. 75 Cu 15 minute înainte de final, ritmul devine din ce în ce mai alert. Buleică pătrunde în dribling în careul gazdelor, dar şutează din unghi peste poartă.

Min. 72 Dore încearcă o reluare cu călcâiul spre poarta oaspeţilor, dar un fundaş advers deviază în corner. 

Min. 63 Hoban trage puternic din lovitură liberă de la 30 de metri, mingea muşcă pămânutul în drumul spre poartă, iar Lazăr prinde greu balonul, în doi timpi. 

Min. 51 Hamza pătrunde în forţă spre poarta lui Lazăr, şutează puternic, dar portarul gorjenilor respinge în corner.

Min. 46 A început repriza secundă.


Min. 45 Arbitrul Istvan Kovacs pune capăt unei reprize viu disputată de cele două combatante.

Min. 30 Jocul este foarte alert, ambele echipe evoluând deschis, semn că atât Pustai, cât şi Contra ţintesc victoria la meciul din această seară. 

Min. 16 Petrolul ratează o ocazie uriaşă: Grozav şutează din unghi, mingea se opreşte în bară, iar apoi este prinsă de Lazăr.

Min. 10 Oaspeţii ratează prima mare ocazie a meciului: Buleică ia o acţiune pe cont propriu, driblează doi adversari şi şutează spre poarta lui Pecanha, dar mingea se duce puţin peste bara transversală.

Min. 1 A început partida.


Petrolul: Pecanha - Achim, Geraldo, Benga, Guilherme - Mustivar, Hoban - Boudjemaa, Teixeira, Grozav - Hamza. Antrenor: Cosmin Contra.

Pandurii: D. Lazăr - Unguruşan, Paraskevas, Erico Da Silva, Momcilovic - Nicandro, Paul Anton - Dan Nistor, Eric, Buleică - Matulevicius. Antrenor: Cristi Pustai.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite