Ironie de prost gust: l-a adus la Steaua pe Tall, acum râde de Moţi. Ce a spus Stoichiţă despre meciul cu Ludogoreţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul de 60 de ani a cucerit un titlu şi o Supercupă cu formaţia roş-albastră, ambele în 1998. Ultimele sale aventuri în Ghencea însă au fost pline de episoade ridicole. Totuşi, „Lippi“ îi ia peste picior pe alţii.

În ultimii ani, Mihai Stoichiţă a pregătit Steaua în două mandate: mai întâi, în 2009-2010, iar apoi în 2012. Sub comanda sa, Gigi Becali ajunsese să vorbească prin telefon cu cei de pe bancă în timpul meciurilor! 

Mai mult, Stoichiţă a fost responsabil cu aducerea a doi fundaşi foarte slabi în Ghencea: Stelios Parpas şi Gora Tall. Primul a bifat doar câteva meciuri la Steaua, iar cel de al doilea a fost folosit doar la Steaua II.

În ciuda faptului că a „inventat“ astfel de fundaşi, Mihai Stoichiţă râde acum de Cosmin Moţi, apărător care a cucerit două titluri cu Ludogoreţ în ultimele două sezoane, fiind un titular de bază în echipa bulgarilor.

„Am înţeles că Moţi e cel mai bun jucător al lui Lodogoreţ. Dacă el e, atunci e clar. Cât timp a fost la Dinamo n-a reuşit aproape niciodată să-i oprească pe stelişti“, a declarat „Lippi“ la Look TV.

Stoichiţă i-a taxat şi pe fanii „câinilor“ despre care s-a spus că vor complete galeria celor de la Ludogoreţ pe „Arena Naţională“. „Am auzit că Dinamo va ţine cu Ludogoreţ. Cum să ţii cu bulgarii? Eşti bulgar? Nu contează că joacă Steaua, trebuie să fii român“, a încheiat antrenorul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite