Ion Ţiriac vine cu două propuneri revoluţionare pentru tenisul mondial!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un interviu acordat ziarului spaniol Marca, Ion Ţiriac a propus două modificări majore pe care Federaţia Internaţională de Tenis ar trebui să le ia în considerare.

Ţiriac a propus, nici mai mult nici mai puţin, ca mingea să aibă o dimensiune dublă faţă de cât este acum, iar seturile sa fie reduse la doar patru jocuri. Aceste măsuri ar face tenisul mai atractiv pentru telespectatori, crede cel mai bogat român. De asemenea, afaceristul român şi-ar dori ca turneele Masters, cum este şi cel de la Madrid, să aibă doar 32 de jucători pe tabloul principal, pentru a face mai interesante partidele încă din primul tur. 

Ţiriac a ajuns la un acord cu consilul local Madrid, iar turneul pe care îl deţine în capitala Spaniei, Mutua Madrid Open, se va organiza cel puţin până în 2021.

În urmă cu câţiva ani, magnatul român a decis ca meciurile de la turneul său să se joace pe o suprafaţă de zgură albastră, pentru ca mingea să se vadă mai bine la televizor, însă în urma criticilor venite din toate părţile a fost nevoit să renunţe la această idee. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite