Interviu cu cărţile pe faţă cu Cristi Borcea: ce spune despre Dosarul Transferurilor şi cum descrie închisoarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Borcea
Cristi Borcea

Fostul acţionar al lui Dinamo nu mai poate dormi noaptea, fără să ia medicamente! El a fost condamnat la 7 ani de închisoare de Tribunalul Bucureşti. Acum, când dosarul său a ajuns la Înalta Curte, omul de afaceri, în vârsta de 43 de ani, aşteaptă un verdict care îi poate schimba viaţa.

Într-un interviu acordat site-ului sport24h.ro, Borcea a răspuns la multe întrebări incomode şi a lăsat de înţeles că, în acest moment, principala sa grijă e verdictul care se va da în Dosarul Transferurilor, acolo unde, alături de Ioan Becali, Victor Becali, George Copos şi Mihai Stoica a fost condamnat la închisoare cu executare.

„Nu vreau să mă gândesc la posibilitatea de a fi trimis după gratii. Dar dacă se va întâmpla asta, atunci aş nenoroci familia, copiii şi peste 1.500 de angajaţi, cu tot cu familiile lor! Totuşi, sunt optimist. La Curtea Supremă sunt cei mai capabili judecători. Am mare încredere în ei şi în această instanţă“, a spus Borcea pentru sport24h.ro.

Întrebat cum vede puşcăria, după ce Ioan Becali a descris-o ca fiind un loc de „reeducare, în care îţi aşezi gândurile”, Borcea a răspuns tranşant: „Este un loc sinistru! Nu doar pentru mine, ci pentru oricine!“.

CLICK AICI PENTRU A CITI VARIANTA INTEGRALĂ A INTERVIULUI CU CRISTI BORCEA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite