Halep va juca şi la "dublu". Face echipă cu Raluca Olaru, în turneul de la Beijing. La simplu, are un adversar dificil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep este cotată ca a doua favorită în turneul de la Beijing, care va începe săptămâna viitoare, şi unde, surpriză, va juca şi la "dublu".

Va fi abia a treia oară în acest an când Simona va apărea şi la "dublu" şi la fel ca într-unul din precedentele cazuri va face echipă cu Raluca Olaru. Prima oară ea a jucat în ianuarie, la Sydney, tot alături de Olaru, apoi a participat şi la Australian Open în proba de perechi, de această dată cu Alexandra Cadanţu. De fiecare dată a fost eliminată în primul tur. La Beijing, perechea Halep/Olaru va juca împotriva cuplului Okasan Kalaşnikova (Georgia)/Klara Koukalova (Cehia). 

Tot la Beijing, Monica Niculescu (27 ani, 41 WTA) a învins-o pe poloneza Magda Linette (22 ani, 145 WTA) cu 6-1, 6-0, în runda inaugurală a calificărilor pentru tabloul principal de simplu, în vreme ce Sorana Cîrstea (24 ani, 84 WTA) continuă să dezamăgească şi a fost întrecută în primul tur preliminar de croata Ajla Tomljanovic (21 ani, 68 WTA) cu 6-4, 6-4. 

Halep şi-a aflat şi adversara din turul 1 de la Beijing: Barbora Zahlavova Strycova (Cehia), ocupanta poziţiei 29 în ierarhia WTA şi sfert finalistă la Wimbledon în acest an. Cehoaica a învins-o pe Simona în 2010, cu 6-1 : 6-4, în singura dispută dintre cele două jucătoare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite