Halep e pe drumul cel bun: Andrei Pavel a explicat în detaliu ce şanse sunt să o vedem pe Simona la Indian Wells

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep a sărit peste Dubai Duty Free Championship (19-24 februarie), dar şi-a propus să fie pe teren la Indian Wells (5-18 martie). Medicii specialişti în ortopedie sunt însă sceptici în privinţa refacerii Simonei în timp util.

Simona Halep e pe mâini bune şi lucrează, zilnic, în speranţa că va putea reveni pe teren, nu aşa cum s-a întâmplat la Doha, ci la capacitate maximă la Indian Wells.

Constănţeanca de 26 de ani se află sub supravegherea unor specialişti, după cum „Adevărul“ a scris aici, iar unul dintre antrenorii ei, Andrei Pavel, a explicat pentru Telekom Sport cum decurge refacerea lui Halep.

Ce a spus?

*100% va fi prezentă la Indian Wells, sunt în contact cu ea, dar acum se relaxează, lasă piciorul să revină. Şi-a revenit, dar la Doha unde am fost cu ea încă a simţit dureri şi nu vrem să forţăm.

*N-am auzit chestia asta până acum, cum că ar avea nevoie de operaţie. Nu e vorba de aşa ceva, e vorba de un pic de pauză şi să treacă durerea, atâta tot.

În aşteptarea revenirii sale după accidentare, Halep va ajunge de luni pe primul loc mondial, urmând să păstreze poziţia de lider, cel puţin până după Indian Wells.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite