Halep, cale liberă spre optimi la Miami: cu cine poate juca în turul III şi cum o poate detrona pe Şarapova de pe locul 2

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep îşi va începe, astăzi, traseul în al doilea turneu Premier Mandatory din 2015, după cel câştigat, săptămâna trecută, la Indian Wells. Primele meciuri ale Simonei se anunţă a fi foarte uşoare.

Simona Halep va debuta în turul II, la Miami, urmând să o întâlnească pe Nicole Vaidisova (Cehia, 328 WTA). Organizatorii au şi anunţat deja ora confruntării, care va avea loc pe terenul central.

Dacă va trece de Vaidisova, atunci Halep va avea o misiune uşoară şi în turul III. Constănţeanca de 23 de ani va întâlni învingătoarea meciului Camila Giorgi (Italia, 37 WTA) - Alison Van Uytvanck (Belgia, 115 WTA). Simona n-a jucat până acum cu nici una dintre ele, însă poziţia ei în ierarhia mondială şi faptul că a pierdut un singur meci în 2015, în sferturi, la Australian Open, îi oferă statutul de marea favorită.

Cum o poate detrona pe Şarapova?

Până să avanseze în fazele superioare ale turneului de la Miami, Halep a primit o veste bună: Maria Şarapova a fost învinsă în turul II de o jucătoare aflată pe locul 97 în lume!

Astfel, Halep depinde numai de ea pentru a urca pe locul 2 la capătul turneului de la Miami. Pentru asta, Simona ar trebui să câştige trofeul în finala de la 5 aprilie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite