Halep, ajutată de Olăroiu: Simona are un titlu WTA în palmares datorită intervenţiei lui Oli într-un moment dificil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Olăroiu
Cosmin Olăroiu

Cosmin Olăroiu a stat, în ultimii ani, departe de România, însă oricând a avut posibilitatea le-a dat o mână de ajutor conaţionalilor săi. Fie că i-a lăudat pe antrenorii despre care a fost întrebat de oficialii unor formaţii din zona arabă, fie că a avut grijă de sportivii care au ajuns în Orientul Mijlociu.

Simona Halep a triumfat în 2015 la Dubai, după un turneu în care le-a învins, pe rând, pe Hantuchova, Pironkova, Makarova, Wozniacki şi Pliskova.

La vremea respectivă, constănţeanca se confrunta cu unele probleme medicale şi, la un moment dat, a luat în calcul varianta de a renunţa la turneul din Dubai. Aflat pe banca celor de la Al-Ahli Dubai, Cosmin Olăroiu i-a oferit o mână de ajutor Simonei. Episodul a fost povestit la Telekom Sport de Eugen Nae, antrenorul cu portarii din stafful lui Oli.

Ce a spus?

*Simona a avut ceva probleme de sănătate în 2015 şi stafful nostru s-a ocupat de problemele ei.

*N-a vrut să participe, era accidentată. Oli a vorbit cu cineva şi a trimis stafful portughez al echipei noastre (n.r. - medicul clubului Al-Ahli era un portughez).

*A pus-o pe picioare pe Simona, iar ea a câştigat turneul. Toţi au fost foarte fericiţi. Tot clubul nostru era cu Simona. Ulterior, a fost la noi la teren, o fată extraordinară.

CITEŞTE ŞI:

*FOTO Halep, păzită de un luptător MMA la Cluj: Simona e însoţită peste tot de o gardă de corp

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite