Gică Hagi vede în Hagi Jr. un talent deosebit şi crede că cinci jucători de la Viitorul vor pune bazele echipei naţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Hagi vede în fiul său, Ianis, un fotbalist cu o carieră promiţătoare şi preconizează ca cinci jucători legitimaţi la Viitorul Constanţa să evolueze în echipa naţională a României.

Implicat direct în proiectul denumit „Viitorul Constanţa“, Gheorghe Hagi are mari aşteptări de la clubul pe care îl conduce. Astfel, fostul jucător al Stelei a vorbit pentru DolceSport despre situaţia echipei sale, plecarea lui Raul Rusescu din Ghencea şi transferul lui Neymar pe Camp Nou.

...despre Ianis Hagi: „Ianis dă semnale că ştie fotbal, dar viaţa e lungă şi grea, o să vedem. Când îţi vezi băiatul acolo, ca orice părinte, e o bucurie. În echipa lui sunt cinci jucători care or să ajungă sigur în echipa naţională de seniori“.

...despre transferul lui Raul Rusescu la Sevilla: „Rusescu va deveni mai bun în Spania, dar să vedem dacă va face faţă. Va întâlni fundaşi mult mai buni, dar are multe şanse. E talentat, ambiţios, are disponibilitate în joc, se sacrifică pentru echipă, are o atitudine extraordinară“.

...despre mutarea lui Neymar la FC Barcelona: „Messi şi Neymar vor face recital la Barcelona. Totul a fost gândit, aşa e la nivelul ăsta. Messi o să-l facă mare pe Neymar. Messi după o vârstă nu o să mai aibe focul ăla să dea. O să dispară energia, că aşa am păţit şi eu. O să vedeţi“.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Primele declaraţii ale lui Hagi după vestea că va antrena iar o echipă de fotbal

VIDEO Naţionala U16 a trecut peste înfrângerea cu Germania, 1-10. „Tricolorii“ batjocoresc o femeie

Viitorul nu mai e la Constanţa: Hagi a lăsat al cincilea oraş din România ca să meargă la o comună cu 8.000 de oameni

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite