Hagi, convins că Halep va face un US Open de poveste: „Regele“ a explicat cum va decurge parcursul Simonei la New York

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a fost eliminată, anul trecut, în turul I la Flushing Meadows, însă, la ce a jucat în 2018, e considerată drept mare favorită la trofeu.

Simona Halep va face furori la US Open, după cum spune Gheorghe Hagi! Chiar dacă românca va da de o adversară periculoasă încă din runda inaugurală, Kaia Kanepi (44 WTA) fiind sfert finalistă în 2017, antrenorul Viitorului n-are niciun dubiu în privinţa câştigătoarei.

De fapt, Hagi insistă că din cele şapte meciuri pe care trebuie să le câştige Halep pentru a ridica trofeul deasupra capului, doar ultimele două vor fi mai dificile pentru liderul WTA.

Ce a spus Hagi?

*Până în sferturile de finală, Simona joacă antrenament cu public, nu o problemă, a ajuns la maturitate, la o experienţă, la o putere. 

*Când ea e odihnită, e foarte puternică. Până în sferturi, cu toate adversarele cu care joacă, e antrenament cu public. Apoi, în semifinale, în finală, lucrurile sunt mai grele.

*E atât de puternică tactic, tehnic, mental. Fizic arată bine şi când e sută la sută e cea mai bună, a demonstrat că e cea mai bună. 

*Mă bucur că avem o sportivă care ne reprezintă la nivelul cel mai înalt în lume. Face reclamă României. Bravo ei, am felicitat-o.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite