Hagi, atac direct la Burleanu: „S-a dus dracului fotbalul românesc. Stăm să ne rugăm de o domnişoară în bikini, care ne dă termen o lună să vadă dacă vine”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gică Hagi a dezlănţuit un atac direct la adresa nooului preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, pe care-l acuză că n-are nicio strategie.

"Lucrurile nu sunt cum trebuie in Romania, mai ales in fotbal. În alte lucruri nu pot vorbi, dar în fotbal... O să mai vorbim mai multe despre acea zi de 4 martie, că nu se va uita. Nu s-a schimbat nimic, nu vreau să vorbesc mai multe. Într-o lună nu am vazut nimic. Un lucru a ieşit. O domnişoară care era în costum de baie, care ne-a dat termen de o lună dacă vine sau nu la Federaţie. Fraţilor, treziţi-vă! O vedem şi cu poza la plaja... Mai ramane ca un băiat să se îmbrace la fel şi gata, ne-am dat dracu'. Ne-am dus dracu' cu toţii! Fotbalul românesc s-a dus dracu'! De o lună vorbim despre ce? Nu am văzut strategie, nimic.

De ce s-au făcut alegerile? Ca să vină cineva nou. Secretarul general este din gaşca veche. Nu vă faceţi ca nu inţegeţi. V-am spus doar aşa... Am văzut bikini, fotografie, ce să vorbim despre Federaţie? Mai stăm 6 luni, un an...Ne-a dat şi termen, să mai aşteptăm vreo lună. Să ne rugăm de domnişoara cu bikini. Am văzut poza. Pai atunci hai să ne dezbrăcăm, să facem poze la mare. A trecut o luna şi nimic. Nu am văzut nimic despre strategii, competiţii, comisii, regulamente. Nimic! Nimic! Zero! Am văzut poza aceea", a tunat Hagi la Dolce Sport. 

image

Domnişoara despre care vorbeşte Hagi este Marketa Haindlova( dreapta), o cehoaică de 30 de ani, căreia Burleanu i-a oferit funcţia de responsabilă pe relaţii internaţionale şi politici europene la FRF. Marketa a fost expert în cadrul Ligii Naţionale cehe de hochei, manager al echipei de Cupa Davis a Cehiei, membru al Comisiei Juridice în cadrul Federaţiei de fotbal din Cehia şi preşedinte al Comisiei de Apel şi Audit din Federaţia de Fotbal Cehă şi a cerut termen de gândire o lună, urmând să dea un răspuns în privinţa propunerii lui Burleanu.

Burleanu a fost la Nyon, pentru a se întâlni cu preşedintele UEFA, Michel Platini, iar luni va susţine o conferinţă de presă la sediul FRF. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite