Gigi Becali, susţinut de Chivu şi Năstase în războiul cu Armata: argumentele prin care MApN e pus la zid. Balint, indignat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aşa arată noua siglă a Stelei
Aşa arată noua siglă a Stelei

După ce a pierdut sigla Stelei, latifundiarul din Pipera a inventat alta, iar în partea a doua a sezonului, echipa va renunţa la culorile roşu şi albastru, urmând să joace în galben.

Gigi Becali n-a fost niciodată un tip foarte popular, însă verdictul dat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie prin care Clubul Sportiv al Armatei a intrat în posesia siglei Stelei l-a transformat pe latifundiar într-o victimă.

„E o ruşine ce se întâmplă cu stema Stelei. Omul ăla (n.r. – Gigi Becali) a băgat nişte bani în clubul ăsta. Dacă nu era el, Steaua nu mai era acum în ipostaza de a se lăuda cu performanţe interne şi cu rezultate notabile prin cupele europene. Sper ca cei de la Armată să nu-l îndepărteze pe Gigi Becali din fruntea clubului“, a spus Cristi Chivu, potrivit Digi Sport.

„Aş pune chipul lui Gigi pe tricoul Stelei“

Un apropiat al latifundiarului, Ilie Năstase, şi-a manifestat şi el sprijinul pentru patronul formaţiei din Ghencea.

„Aş pune pe tricoul Stelei chipul lui Gigi Becali, dacă omul tot dă bani. Oricât ar cere, cei din Armată nu prea au dreptul să ceară. Dacă nu era Gigi Becali, Steaua nu mai ajungea aici. S-au cerut foarte mulţi bani şi, de aceea, reprezentanţii Stelei nu s-au mai dus la negocieri. Suporterii ar trebui să meargă la negocieri“, a declarat fostul tenismen.

Balint critică ambele părţi

Fostul jucător al roş-albaştrilor, Gabi Balint, e scârbit de faptul că problema siglei a luat o amploare atât de mare, încât Gigi Becali a înregistrat la OSIM o altă siglă, fără nicio legătură cu cea originală.

„Nu pot să cred că şefii Stelei au putut să înregistreze o asemenea siglă. Îşi bat joc de proprii suporteri, sunt singurii care suferă. Cele două tabere par să nu fie interesate de acest subiect. Conducerea Stelei trebuia să pornească nişte tratative pentru a folosi sigla şi culorile. Nu s-au dus nici măcar două secunde de tratative. E o ruşine cu aceste culori, galbenul poate să fie un echipament de rezervă, folosit la meciurile din deplasare, dar culorile Stelei sunt roşu şi albastru“, şi-a început Balint discursul la Digi Sport.

Fostul internaţional consideră că Gigi Becali ar trebui să facă un efort financiar pentru a reintra în posesia siglei Stelei.

„Cred că se întinde coarda prea mult. Conducătorii Stelei ar trebui să facă primul pas şi să se afle acest lucru. Dacă Armata cere 5 milioane de euro, ar trebui să le ceară socoteală. Dacă Armata cere o sumă modică, pe care Steaua şi-o permită, atunci ar merita şi un 500 000 de pentru un lucru atât de important“, a încheiat Balint.

De ce Steaua nu vrea să negocieze? De ce nu vrea să dea bani? Steaua s-a văzut fără siglă şi fără culori. Fără ele şi-a pierdut identitatea. Gabi Balint fost jucător al Stelei  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite