Gigi Becali recunoaşte că meciul Steaua-Viitorul n-a fost curat: „Mă bucur pentru naşul meu! Mă temeam că vom egala”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali a recunoscut cu jumătate de gură că Steaua a lasat-o mai moale cu Viitorul
Gigi Becali a recunoscut cu jumătate de gură că Steaua a lasat-o mai moale cu Viitorul

După ce Steaua a pierdut lamentabil cu Viitorul Constanţa, pe teren propriu, în campionat, patronul Gigi Becali a dat de înţeles că elevii lui Reghecampf s-au dat la o parte pentru a facilita succesul puştilor lui Hagi în speranţa salvării de la retrogradare.

Deşi steliştii au fost spulberaţi de tinerii Viitorului, Becali nu era supărat la finalul meciului, ba mai mult, era fericit că i-a dat o mână de ajutor lui Hagi. „Nu e vorba că jucătorii n-au valoare de Steaua, dar n-au jucat cu motoarele la turaţie maximă. Acolo era şi Dică, le era şi lor ruşine. Era acolo şi Iancu, care a venit de la ei...astea sunt lucruri de omenie, lumea poate să înţeleagă sau nu. Cine înţelege bine, cine nu, nu.

Consternare pe Ghencea: Steaua-Viitorul Constanţa 2-5 

Mă bucur pentru naşul meu. Ce, nu mă pot bucura pentru naşul? Dar astea nu sunt blaturi, eu n-am făcut un blat în viaţa mea. Mi-era frică şi la 4-1, mă temeam să nu egalăm. Mi-era frică să nu-i rănesc pe copiii lui. Am zis că dacă îl bagă pe Popa îi egalăm. Era vijelie acolo cu motoreta”, a spus Becali după meci.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite