Gheorghe Tadici îi răspunde Cristinei Neagu: "Să fie sănătoasă, nu mă afectează!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristina Neagu şi Gheorghe Tadici. FOTO AP/Afp
Cristina Neagu şi Gheorghe Tadici. FOTO AP/Afp

Cristina Neagu a declarat că afirmaţiile fostului selecţioner Gheorghe Tadici le-au afectat pe handbaliste şi că nu avea dreptul să vorbească urât despre ele.

Într-un interviu acordat MEDIAFAX, liderul naţionalei feminine, Cristina Neagu, a răspuns afirmaţiei fostului selecţioner Gheorghe Tadici, potrivit căreia, în 2014, când era antrenorul reprezentativei a fost întrebat după un meci de "un ospătar" dacă le mai dă voie jucătoarelor  "şi la a treia, şi la a patra", făcând referire la consumul de alcool.

Fostul antrenor al naţionalei de handbal feminin Gheorghe Tadici a declarat, mircuri, pentru MEDIAFAX, că îi urează un Crăciun fericit Cristinei Neagu şi a precizat că nu s-a referit la ea, după ce handbalista a spus că unele afirmaţii ale tehnicianului la adresa echipei au fost jignitoare.

"Îi doresc Cristinei Neagu să fie sănătoasă şi să aibă Crăciun fericit. La fel, le doresc şi celorlalte fete din naţională, le felicit pentru medalie. Respect părerea fiecăruia, iar dacă Neagu a spus toate acele lucruri, e părerea ei. Mie nu-mi pare rău, sunt târşit, trecut prin din astea, îi respect părerea, dar pot spune că nu m-am referit la ea cu ce am spus. Nici nu-mi pare rău, nici nu mă afectează. Nu ştiu care fete din naţională s-au simţit mai jignite, dar poate cele care s-au simţit cel mai jignite, de fapt, la ele mă refeream", a declarat antrenorul Gheorghe Tadici.

   

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite