Presa spaniolă confirmă informaţia oferită în exclusivitate de "Adevărul": "Venirea lui Contra la Getafe, doar o chestiune de ore"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petrolul ar putea primi o lovitură în plin, dacă antrenorul Cosmin Contra va accepta în acest moment să lase echipa prahoveană pentru Getafe.

Cei de la Getafe îl doresc pe Contra. Informaţia a fost oferită în exclusivitate de "Adevărul" încă de la începutul lunii februarie şi a fost confirmată şi de presa spaniolă. "E o chestiune de ore până când Luis Garcia va fi dat afară de la Getafe şi tot o chestiune de ore este şi venirea lui Contra", afirmă cotidianul "AS".

Getafe este echipa cu cele mai slabe rezultate obţinute în 2014 dintre toate echipele din La Liga. Formaţia madrilenă n-a mai bătut pe nimeni în campionat de la sfârşitul lui noiembrie şi are nouă meciuri la rând în La Liga fără victorie. 

Contra are o clauză în contractul său cu Petrolul prin care poate pleca oricând la echipa naţională sau la o formaţie din Spania. Rămâne de văzut dacă va activa această clauză sau va continua până în vară la Petrolul, pentru a încerca să ia campionatul. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite