Gâlcă o înfruntă iar pe FC Barcelona! "Trebuie să ţinem mai mult de minge". Poză de colecţie cu Gâlcă şi Luis Enrique

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Barcelona şi Espanyol Barcelona se întâlnesc miercuri din nou, la câteva zile după remiza fără gol din campionatul Spaniei.

FC Barcelona şi Espanyol Barcelona se întâlnesc miercuri din nou, la câteva zile după remiza fără gol din campionatul Spaniei. Meciul contează pentru manşa tur a optimilor Cupei Regelui, se dispută de la ora 21.30 şi e transmis în direct pe DigiSport 1. Returul va avea loc peste o săptămână pe stadionul lui Espanyol. 

„Trebuie să profităm de fiecare şansă în atac şi să avem acceaşi atitudine şi intensitate ca în meciul din campionat. Nu uitaţi că vorbim despre cea mai bună echipă din lume şi cu siguranţă orgoliul lor le spune să câştige această partidă. Trebuie să ne dorim mai mult faţă de meciul de campionat, atunci când am recuperat multe mingi, dar nu am avut răbdare să construim. Cât despre meciul de miercuri, aş prefera un 1-1, decât un 0-0. Este foarte greu ca Barcelona să nu marcheze”, a spus Constantin Gâlcă, antrenorul lui Espanyol. 

Siteul lui FC Barcelona aminteşte de cele 10 partide FC Barcelona - Espanyol Barcelona în care antrenorii celor două echipe, Luis Enrique şi Constantin Gâlcă, s-au înfruntat. FC Barcelona a câştigat 6 dintre aceste meciuri, iar 4 s-au încheiat egal. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite