FOTO Cine e personajul pe care Cornel Dinu îl numeşte „urină“ şi care vrea să aducă investitori la Dinamo. „Înfulecă de rupe cântarul!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cornel Dinu
Cornel Dinu

Cornel Dinu a lansat un atac furibund la adresa unui posibil investitor de la Dinamo, pe care l-a făcut cu ou şi oţet în stilul său caracteristic.

Dinu a reacţionat virulent după ce Adrian Thiess, consultantul financiar care e în negocieri avansate pentru aducerea unui grup de investitori la Dinamo, a insinuat că fostul internaţional nu ştie ce vorbeşte din cauza vârstei.

 "Ştiu că nu e adevărat tot ceea ce spune Cornel Dinu. E şi el la o vârstă înaintată, îl înţeleg. Dinu vorbeşte prostii în legătură cu Ţiriac şi Mircea Lucescu. Eu reprezint un grup puternic extern, negocierile sunt serioase, iar eu pierd o jumătate de zi ca să le explic oamenilor ceea ce scrie presa de la noi, din postura mea de consultant. Oamenii citesc şi urmăresc tot şi nu ştiu ce să mai creadă din toate aceste manţocării", a declarat Adrian Thiess la Digi Sport, determinând o reacţie imediată a Procurorului, care, într-un interviu pentru gsp.ro foloseşte în mai multe rânduri un termen jignitor la adresa lui Thiess, numindu-l "Piss", care înseamnă "urină" în engleză.

"Menajerul "Piss" are tupeul obraznic să se erijeze în salvatorul lui Dinamo şi să pună la îndoială capacitatea mea de a-i dori binele acestei echipe, ca om în vârstă. Om care a jucat şi a fost în slujba acestui club mai mulţi ani decât vârsta lui. Sunt convins că şi Mircea Lucescu, alături de mine, ia ca pe un compliment aluzia sa mârşavă. Tocmai vârsta şi sudoarea pe care am dat-o pentru Dinamo zeci de ani ne fac să-i simţim pe cei ca tine, "Pissule", care vor să profite cu orice preţ de bunul naţional care este Dinamo. "Pissule", pronunţaţi cum vreţi, şi cu virguliţe sub s-ul final care m-a inspirat, vrei binele lui Dinamo condiţionat de un comision, nu-i aşa?"

thiess

 Citeşte aici integral reacţia lui Cornel Dinu la adresa lui Adrian Thiess

Declară cu guriţa aia cu care înfulecă de rupe cântarul, de l-a speriat şi pe doctorul Sorin Oprescu, care l-a pus pe liber. Vreau să îi transmit acestui personaj un mesaj. "Pissule", dacă la ce încerci să faci mai ai tupeul să te afirmi ca bun român, îţi amintesc versul genialului Eminescu: "Cine a îndrăgit străinii, mânca-i-ar inima câinii!". Ai grijă, suntem atenţi, noi, bunii români care am mai rămas. Eu şi Lucescu, coechipierii noştri, ca şi zecile de mii de români din tribune care lăcrimam când ni se cânta imnul naţional şi jucam pentru poporul nostru. Matale?
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite