FOTO Bărbatul din spatele Carolinei Wozniacki. Cine e iubitul danezei, care a pus-o pe aceasta pe linia de plutire după un eşec sentimental de proporţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proaspăt căştigătoare a Turneului Campioanelor, Caroline Wozniacki, a revenit la forma de altădată şi graţie liniştii de care se bucură în viaţa personală.

Wozniacki şi-a revenit după un eşec de proporţii, ea fiind părăsită acum trei ani de fostul iubit, chiar cu o săptămănă înainte de nuntă, când toate aranjamentele erau făcute. Jucătorul de golf Rory McIllroy a decis atunci să pună capăt relaţiei de trei ani pe care o avea cu Wozniacki, fără niciun motiv. "Am fost în stare de şoc. Mă gândeam că măcar putea să îmi spună faţă în faţă sau ceva de genul, dar nimic. A fost un singur telefon, apoi n-am mai auzit nimic de la el. A fost foarte greu, pentru că el a făcut publică decizia din start. A eliberat un comunicat de presă, iar eu am fost pusă în faţa faptului împlinit", a afirmat daneza, care a fost destul timp la limita depresiei.

Se iubeşte cu un baschetbalist

Lucrurile îi merg însă acum din nou bine jucătoarei daneze, ea găsindu-şi liniştea în braţele unui alt sportiv. La meciurile de la Singapore, Caroline Wozniacki a fost urmărită din tribune de iubitul ei, baschetebalistul american David Lee, legitimat la San Antonio Spurs. Povestea de dragoste dintre cei doi a fost ţinută departe de ochii presei un an şi jumătate. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în luna decembrie 2015, la Miami. Ambii participau la o petrecere la Villa Casa Casaurina, cunoscută înainte ca Pensiunea Versace. Un prieten comun le-a făcut cunoştinţă.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite