FOTO Are 46 de ani şi anunţă o revenire de senzaţie în tenisul feminin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kimiko Date
Kimiko Date

După aproape 15 luni de pauză totală, cauzată în primul rând de o accidentare, tenisul feminin mondial va înregistra o revenire memorabilă.

Japoneza Kimiko Date Krum are de gând să scrie o nouă pagină de istorie. Ea va reveni pe teren la vârsta de 46 de ani şi va juca la turneul ITF de la Gifu.“Lumea spunea că accidentările îmi vor pune capăt carierei. Numai că eu nu am vrut să îmi termin cariera din cauza unei accidentări. A fost o motivaţie suplimentară pentru mine“, a declarat japoneza.

Cei aproape 30 de ani petrecuţi în circuit şi-au pus amprenta pe starea fizică a jucătoarei: “În fiecare zi simt ace şi dureri în tot corpul. Unele zile sunt mai bune decât altele, dar ştiu că trebuie să am grijă să nu mă împing dincolo de limită“, a mai spus cea care a câştigat ultimul meci în octombrie 2015, în vreme ce ultimul meci l-a disputat în calificările de la Australian Open 2016.

Kimiko Date s-a născut la 28 septembrie 1970. Cea mai înală poziţie a ei în clasamentul WTA este locul 4 ocupat în 1995.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite