FOTO  Pancu a explicat de ce s-a războit cu fanii CSA şi a comentat bannerul uriaş, care l-a avut în prim plan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Galeria Rapidului a avut la meciul cu CSA Steaua un banner uriaş în care au apărut principalii jucători din echipa giuleşteană.

În centrul bannerului s-a aflat Daniel Pancu, unul dintre simbolurile Rapidului, care a intrat şi el pe finalul meciului. "Nu prea semănam", a afirmat Pancu

"Am intrat pentru că mi-a permis scorul. Mi-am dorit să fiu pe teren şi e o bucurie că am fost pe gazon într-un astfel de meci. Nu prea semănam în coregrafia afişată de fanii noştri, dar e important că fanii au vrut să apar în coregrafie şi s-au gândit la mine. Suporterii au făcut o atmosferă superbă, După Hristos a înviat, acum putem spune Rapid a înviat! Ne-a lipsit mult această emulaţie", a spus Pancu după meci, la microfonul Digi Sport.

În repriza secundă, în momentul în care se afla la încălzire, Pancu s-a ferit de mai multe obiecte aruncate de peluza stelistă şi a răspuns prin câteva înjurături: "Am avut şi câteva gesturi reprobabile, la adresa steliştilor. Dar au zburat petarde, monede pe lângă capul meu, un băţ de steag. Mereu m-am comportat ca un jucător tânăr, nu m-am considerat niciodată un înţelept. Mereu, când sunt în atmosfera aia, reacţionez aşa, trăiesc meciul ca un tânăr. Îmi cer scuze, dar trebuie să se înţeleagă că dacă o monedă, o petardă mă lovea în cap...", a adăugat Pancu. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite