Explicaţia amuzantă a lui “Sorinaccio” după startul de sezon mai puţin reuşit al Craiovei: “Jucătorii au avut diaree”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Cârţu
Sorin Cârţu

Oltenii de la CS Universitatea nu mai practică în această vară jocul consistent din sezonul trecut, atunci când au avut o serie de 19 meciuri fără înfrângere în Liga I.

"Am avut parte de o noapte foarte grea. Am fost foarte mulţi dintre noi afectaţi de un virus alimentar. Am avut vreo 6 jucători care toată noaptea au vomat, au avut diaree. Azi a fost ca un spital pe la noi pe la hotel, ca să putem pune pe picioare anumiţi jucători, pentru a putea juca. Echipa a arătat un caracter puternic şi sunt semne bune pentru etapele care urmează şi că devine echipa pe care o ştim noi şi pe care am antrenat-o sezonul trecut şi pe care ne-o dorim", a declarat tehnicianul, într-o conferinţă de presă, citată de Digi Sport. 

Craiova are cel mai slab atac din Liga 1, alături de Poli Timişoara, cu un singur gol marcat după primele 4 etape disputate în Liga 1, şi antrenorul anunţă că echipa are nevoie de un atacant. "Am marcat un singur gol. Este puţin. Ne frământă şi pe noi această problemă, dar am avut şi ghinion. Am avut în acest meci câteva şuturi periculoase, care dacă erau cadrate, se transformau în goluri. Cu Astra, am ratat 8 ocazii imense. Ştim foarte bine că ar fi trebuit să mai avem un atacant, minim un atacant", a adăugat Cârţu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite