„Este o brută!“ Unul dintre cei mai mari jucători de tenis ai lumii vorbeşte fără menajamente despre Ion Ţiriac

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Ţiriac a foat un bun jucător de tenis şi este un foarte bun om de afaceri, domeniu în care a avut mult mai mult succes decât în sport.

Chiar dacă a reuşit în alte medii, Ion Ţiriac a rămas alături de tenis, încă din anii în care a renunţat la cariera de jucător activ. Printre cei cărora le-a influenţat viaţa se află şi germanul Boris Becker, care în 1985 a devenit, la 17 ani, cel mai tânăr campion de la Wimbledon. 

Într-un documentar realizat de postul german de televiziune ARD, fostul sportiv german a vorbit despre relaţia cu miliardarul român. Printre altele, Becker a făcut şi o dezvăluire interesantă. "La un moment dat, Ţiriac a spart un pahar şi a mestecat cioburile. Acela a fost un moment în care m-am gândit că nu e de glumă cu el. Este un om brutal", a povestit Becker.

Relaţia dintre cei doi a rămas excelentă peste ani, cei doi purtându-şi un respect mutual deosebit. De altfel, de curând fostul campion român a vorbit despre cât de mult înseamnă Becker pentru el."Boris Becker face parte din viaţa mea. Dacă are nevoie de 10 milioane de euro, îi voi da imediat această sumă", a spus Ion Ţiriac, potrivit publicaţiei germane Focus.

becker

Te-ar putea interesa şi:

VIDEO Primul interviu acordat de Simona Halep, la vârsta de 16 ani. Cum a recaţionat ea câmd a fost întrebată dacă are iubit

FOTO Cum arăta Sorana Cîrstea la vârsta la care s-a apucat de tenis

Baby Federer! Singurul jucător de tenis, care le-a avut în pat pe Serena Williams şi pe Şarapova, este unic în istoria tenisului

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite