Echipa naţională mai pierde un atacant! Marius Niculae pleacă în China

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Vaslui scapă treptat-treptat de jucătorii care au salarii mari. Coman şi Cânu au fost exilaţi la echipa a doua, Sânmărtean e în dizgraţie, în vreme ce Marius Niculae s-a înţeles cu o echipă din China.

După ce a ratat un transfer la Sporting Lisabona, Marius Niculae s-a înţeles cu o echipă din China, Shandong Luneng, mutare confirmată de Viorel Hizo. În aceste condiţii, Marius Niculae nu va mai veni la echipa naţională, ştiut fiind faptul că Victor Piţurcă nu cheamă jucători de pe alte continente.

În China, noul sezon stă să înceapă, întrucât asiaticii joacă în sistem primăvară-toamnă. 

În orice caz, proiectul FC Vaslui intră la apă pe zi ce trece. Strategia lui Adrian Porumboiu este să scape de jucătorii cu salarii mari, de peste 200.000 de euro, prin diverse metode. Mai întâi, i-a trimis pe Dănuţ Coman şi pe Gabriel Cânu să se antreneze singuri sau cu echipa a doua. După care, presa locală i-a desfiinţat pe cei doi în două articole intitulate sugestiv "Atârnătorii" şi "Tupeul trântorilor". Apoi, Lucian Sânmărtean a intrat în dizgraţia conducătorilor, fiind acuzat că se antrenează "la mişto". 

Iată câteva pasaje din cele două articole din ziarul Vremea Nouă în care sunt înfieraţi Coman şi Cânu:

"Invităm toţi vasluienii să-i vadă pe cei doi cum, zilnic, de la ora 10:00, stau cu mîna întinsă. Schema lor e simplă şi golănească. Simulează un antrenament şi asteaptă salariul consistent pînă în vară, cînd le expiră contractul. Ei visează ca din patru «sprinturi» şi trei flotări să facă sute de mii de euro, ca şi cum la Vaslui ar fi sat fără cîini".

"Coman a venit la Vaslui să se pensioneze şi nici într-un caz să tragă pentru un parcurs bun al echipei în Europa"

"Alt atîrnător, Gabriel Cînu, are şi el o poveste asemănătoare. Deşi este la Vaslui de patru sezoane, a fost mai mult accidentat. În tur, a jucat 31 de minute, în campionatul trecut nici un meci"

"Ca nişte veritabili mercenari, aceştia au pus ochii pe banii lui Porumboiu"

"Dacă ar avea caracter şi ar fi fotbalişti adevăraţi, aceştia şi-ar fi căutat echipă şi n-ar sta cu mîna întinsă la Vaslui, ca nişte adevăraţi cerşetori"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite