De la Nadia pentru Simona: Halep a primit titlul de la „Zeiţa de la Montreal“. Ce a spus cu emoţie în glas

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul triumf din 2016 o va urca pe Halep (7 WTA) până pe locul 5 mondial. Mai mult, parcursul din Spania e o confirmare a faptului că românca şi-a redescoperit jocul solid exact înainte de Roland Garros (24 mai - 7 iunie).

Simona Halep a devenit campioană, la Madrid, la capătul unui meci excelent pe care „Adevărul“ vi l-a oferit aici.

La festivitatea de premiere, românca a primit trofeul de la o altă sportivă de legendă pentru România, Nadia Comăneci. „Vreau să spun că sunt foarte fericită. E incredibil că am ocazia să vorbesc din nou aici, după finala din 2014. Le mulţumesc tuturor care au fost alături de mine şi mai ales românilor. Vreau să o felicit pe Dominika, a arătat un tenis bun şi îi urez succes pe viitor. Sunt fericită, e incredibil că am reuşit acest succes pe acest teren. M-am simţit ca acasă. Vreau să mulţumesc echipei mele, lui Darren pentru că a fost alături de mine şi m-a încurajat, dar şi familiei“, a declarat Halep.

Simona a fost aplaudată şi de adversara ei din finală, Dominika Cibulkova (Slovacia, 38 WTA): „Vreau să o felicit pe Simona pentru săptămâna fantastică pe care a avut-o“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite