Darren Cahill a încasat o lovitură surprinzătoare! Australianul nu se aştepta la o asemenea decizie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Darren Cahill
Darren Cahill

Darren Cahill a întrerupt colaborarea cu Simona Halep, anunţând că în 2019 are nevoie de un an în care să stea alături de familie.

Cahill s-a aflat printre nominalizaţii la antrenorul anului în tenisul feminin, dar în ciuda faptului că Simona Halep a terminat pentru al doilea an consecutiv pe primul loc în lume, iar în 2018 a câştigat şi primul ei Grand Slam, WTA a acordat titlul unui alt tehnician.

Câştigătorul este Sascha Bajin, cel care o pregăteşte pe Naomi Osaka, una dintre revelaţiile din WTA, câştigătoare US Open şi locul 5 mondial în acest moment.

Sasha

Conform ziare.com. ceilalti tehnicieni nominalizati au fost Kamau Murray, care colaboreaza cu americanca Sloane Stephens (campioana anul acesta la Miami si finalista la Roland Garros, Montreal si Turneul Campioanelor), belgianul Wim Fissette, antrenorul germancei Angelique Kerber in 2018 (a castigat titlul la Wimbledon), si monegascul Thomas Drouet, antrenorul unguroaicei Timea Babos (fost lider mondial la dublu, cu titluri cucerite in aceasta proba la Australian Open si Eastbourne, si finale la Madrid si US Open) .

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite