Daria Kasatkina a învins-o pe Agnieszka Radwanska şi va fi adversara Simonei Halep în sferturi la China Open. „E momentul revanşei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, va evolua cu sportiva Daria Kasatkina în sferturi la China Open, după ce rusoaica a trecut de sportiva poloneză Agnieszka Radwanska, scor 4-6, 7-5, 6-2.

Daria Kasatkina, locul 34, a trecut de Radwanska, locul 11 mondial, după două ore şi 32 de minute de joc.

Halep a fost învinsă, marţea trecută, cu scorul de 6-2, 6-1, de rusoaica Daria Kasatkina, în manşa a doua a turneului de categorie Premier 5 de la Wuhan.

Anterior, Simona Halep conducea, cu scorul de 2-0, în întâlnirile cu jucătoarea rusă de 20 de ani. Anul acesta, în turul al treilea al French Open, românca a câştigat cu 6-0, 7-5, iar anul trecut, în turul al doilea al turneului de la Miami, cu 6-3, 7-5.

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a obţinut, miercuri, primul succes în faţa rusoaicei Mariei Şarapova, locul 104 WTA, beneficiară a unui wild card, în opt meciuri, impunându-se cu scorul de 6-2, 6-2 şi calificându-se în sferturile de finală ale China Open.

După ce a învins-o pe Şarapova, Halep a vorbit despre posibilitatea unei noi confruntări cu Daria Kasatkina: „Am jucat împotriva Dariei Kasatkina (n.r. - săptămâna trecută), aşa că poate e momentul unei revanşe, dar nu ştii niciodată. Este un adversar dificil, loveşte diferit şi luptă până la final. Trebuie să mă uit la ce am făcut la Wuhan, ce nu am făcut şi să încerc să joc mai bine.“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite