Dani Coman nu vrea să atârne ghetele în cui şi va juca în cupele europene: „Am ales o echipă cu stabilitate financiară”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul portar al lui FC Vaslui, Dani Coman (34 de ani), s-a înţeles cu Dinu Gheorghe, preşedinte cu care a lucrat şi în trecut la Rapid, semnând un contract cu Astra Giurgiu.

Dani Coman, care a plecat forţat de la Vaslui, nu a stat prea mult fără angajament. Portarul de 34 de ani a ajuns la un acord cu Astra Giurgiu, unde îşi doreşte să-şi încheie cariera. Potrivit declaraţiilor sale, Coman a ales gruparea giurgiuveană datorită stabilităţii financiare, dar şi relaţiei de prietenie pe care o are cu preşedintele Dinu Gheorghe.

„Astra are o bună organizare, acum are un antrenor, pe Isăilă, pe care îl cunosc şi care cu siguranţă va ajunge un mare antrenor al României. Vede bine fotbalul şi este şi un băiat inteligent. Astra are stabilitate financiară întrucât domnul Niculae ştie foarte bine ce înseamnă să faci performanţă. Eu cred că în următorii ani Astra se va bate pentru câştigarea campionatului”, a spus Coman.

Venirea portarului la Giurgiu l-a încântat şi pe Dinu Gheorghe, care îl avertizează pe Coman că va avea mult de muncă pentru a-şi câştiga un loc de titular. „Silviu Lung este în acest moment titularul postului, el cochetează cu naţionala. Dacă el îşi va menţine acest statut sau nu depinde doar de el. Vor urma şi alte transferuri, vrem să luăm un puşti român de mare talent. Dani Coman are nevoie de timp, e nepregătit din punct de vedere fizic în acest moment”, a comentat Dinu Gheorghe la Digi Sport.

Dani Coman a trecut în cariera sa pe la mai multe echipe: FC Argeş, Rapid, FC Braşov, FC Vaslui şi Astra Giurgiu. Potrivit transfermarkt.de, cota de piată a portarului de 34 de ani este de 500.000 de euro.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite