Cristoph Daum, atacat din interiorul FRF: „Noi nu obţinem nici cornere!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristoph Daum FOTO David Muntean
Cristoph Daum FOTO David Muntean

Activitatea şi rezultatele selecţionerului Cristoph Daum vor fi analizate miercuri în Comisia Tehnică a FRF şi toate datele merg către un raport defavorabil germanului.

FRF ia în calcul înlocuirea lui Cristoph Daum din postura de selecţioner al echipei naţionale, după rezultatele mai mult decât modeste din preliminariile pentru CM 2018. Marcel Puşcaş, directorul departamentului de dezvoltare al FRF, l-a criticat pe Daum  la DolceSport şi la Sport.ro 

"Comisia Tehnică are rol consultativ, atât. Era bine dacă ar fi avut rol consultativ şi la numirea selecţionerului. Cred că preşedintele Răzvan Burleanu n-a făcut atunci comparaţia între un selecţioner şi un antrenor de club. Cred că această numire a fost făcută pentru a cocheta cu apartenenţa la valorile europene, germane.

Domnul Daum e omul nepotrivit la locul nepotrivit. Am spus-o şi o să o mai spun. Dacă vedem statistica, noi nu obţinem nici cornere. Asta spune mult despre cum se pregătesc aceste jocuri.

Domnul Daum ne învaţă cât de important e managementul financiar în societăţile fotbalistice, dar uită că ratarea calificării duce la pierderea a 10 milioane de euro pentru Federaţie.

De pierderea unor sponsori în valoare de 2-3 milioane de euro şi de pierderea unor bani care se duc pe salariul sau, unul foarte mare pentru fotbalul românesc", a declarat Puşcaş la TV Dolce Sport.

„Nu ştiu cu şase puncte cât de mulţumiţi ar fi Ţeţe Moraru, Ţicleanu sau Belodedici, membri ai Comisiei Tehnice, de aceste rezultate. Dacă vrei să aplici politica struţului, e posibil orice, să zici că totul merge fantastic. Cred că sunt multe soluţii de antrenori români, dar Comisia Tehnică doar face un raport care merge mai departe, către conducerea FRF, şi acolo se ia decizia“, a spus Puşcaş la Sport.ro. 

Cred că ne costă mai puţin să îi plătim despăgubirea lui Daum decât să îl ţinem în continuare
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite