Coronavirus. Culmea penibilului: Liga şi federaţia se contrazic şi când epidemia face ravagii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultimii ani, există un război de la distanţă între Liga Profesionistă de Fotbal şi Federaţia Română de Fotbal. Iar cele două foruri au o plăcere nebună de a lua decizii diametral opuse.

În loc să colaboreze spre binele fotbalului românesc, LPF şi FRF sunt într-un război ridicol şi ultima dovadă în acest sens a apărut astăzi.

Concret, la scurt timp după ce secretarul general al Ligii, Justin Ştefan, a anunţat că etapa a 3-a din play-off şi play-out se va disputa în weekend, conform programării, el a fost contrazis de preşedintele FRF, Răzvan Burleanu!

Într-o altă declaraţie oferită pentru gsp.ro, Justin Ştefan a explicat că a fost contactat de Burleanu care i-a transmis că, aproape sigur, nu se va mai juca fotbal în România în următoarea perioadă.

Ce a spus Justin Ştefan?

*Am avut o discuţie cu Răzvan Burleanu, care mi-a transmis că va intra într-o şedinţă acum şi se va lua în calcul suspendarea tuturor competiţiilor sportive, inclusiv Liga 1. I-am transmis punctul nostru de vedere, acela să se joace această etapă, gândidu-ne în principal la televiziuni care şi-au făcut un program şi ar avea de suferit. 

*Dacă la finalul zilei cei de la FRF vor decide suspendarea inclusiv a Ligii 1, nu ne vom opune. Dacă acesta este trendul care se impune în fotbalul european nu avem ce să facem, în ciuda marilor probleme pe care le vom crea televiziunilor, partenerii noştri principali.

CITEŞTE ŞI:

Coronavirus. Fotbalul se opreşte în România: Comunicatul oficial al federaţiei

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite