Contra: „Pentru noi campionatul s-a terminat. Nu pot să mă lupt cu şase arbitri“. Mutu a văzut altfel arbitrajul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adi Mutu şi Cosmin Contra au vorbit de mai multe ori pe parcursul partidei cu FC Braşov. FOTO: Mediafax
Adi Mutu şi Cosmin Contra au vorbit de mai multe ori pe parcursul partidei cu FC Braşov. FOTO: Mediafax

Cristi Balaj a avut o prestaţie controversată în partida FC Braşov - Petrolul, reuşind să nemulţumească ambele echipe. Cel mai vehement a fost Cosmin Contra, după ce Petrolul a fost penalizată cu un penalty care i-a răpit două puncte, în prelungiri.

"Am făcut o primă repriză foarte proastă, în a doua echipă am jucat mai aproape de ce vreau eu de la echipă. Am pierdut două puncte şi  pentru noi campionatul s-a terminat. Oricum nu eram în stare să ne batem la titlu. Cei care au ceva împotriva Petrolului şi-au făcut bine treaba încă o dată. Aveam convingerea că, indiferent de cine era arbitrul în seara asta, eram aşteptaţi la cotitură. Balaj ştie să dea în momentele cheie, iar Deaconu e cel mai mare şef de arbitri. Sunt dezamăgit. Nu din cauza arbitrilor am pierdut, cu atitudinea asta nu vom câştiga niciun meci. Nu vreau să vorbesc despre evoluţia lui Mutu sau Zicu, sunt dezamăgit de toată echipa. E greşeala mea, nu am reuşit să-i montez total pe băieţi", a declarat Cosmin Contra, după meci, la DigiSport.

Spre deosebire de antrenorul Petrolului, Adi Mutu a avut o altă declaraţie faţă de arbitraj. Atacantul român e însă jucător şi n-a riscat probabil o suspendare, imediat după revenirea în Liga I. 

"Eu cred că a fost un arbitraj normal. Cu excepţia celor două faze, n-am văzut reluările şi nu ştiu dacă a fost penalty la ei sau la noi, cred că a fost o prestaţie normală. Am pierdut două puncte din cauza faptului că am fost prea siguri de victorie. Credeam că meciul s-a terminat şi din păcate asta ne-a costat. Grupa din preliminariile de la

Euro

image

2016? Una abordabilă, avem şanse. Eu vreau să-mi fac treaba cât mai bine la Petrolul, iar dacă voi fi chemat, atunci voi veni cu plăcere. Nu depinde însă de mine", a spus Mutu, la DigiSport.

Petrolul a remizat, duminică, în deplasare, scor 1-1, cu FC Braşov şi e la patru puncte în spatele Stelei şi Astrei. Roş-albaştrii mai au însă de disputat şi meciul din etapa a 20-a, luni, în deplasare, cu Chiajna. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite