Constantin Schumacher nu mai e antrenorul Petrolului! Cine i-ar putea lua locul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul Constantin Schumacher şi-a reziliat contractul cu Petrolul Ploieşti, a anunţat clubul ploieştean pe site-ul oficial.

"Constantin Schumacher nu mai este, începând de astăzi, antrenorul principal al echipei noastre, ca urmare a solicitării tehnicianului ajungându-se la un acord privind încetarea pe cale amiabilă a relaţiilor contractuale. De asemenea, şi angajamentul antrenorului secund Dragoş Radu s-a încheiat prin acordul părţilor", a anunţat clubul ploieştean.

Până la stabilirea noii componenţe a staffului tehnic, şedinţele de pregătire ale petroliştilor vor fi conduse de către preparatorul fizic Cristian Dragotă şi de antrenorul secund Cătălin Grigore.

În vârstă de 39 de ani, Schumacher preluase echipa Petrolul la începutul acestui an, mai informează news.ro

Petrolul ocupă ultimul loc în clasamentul play-out-ului Ligii I, cu patru puncte, iar vineri a fost învinsă, pe teren propriu, de CSMS Iaşi, scor 2-1. 

Dorinel în pole-position

Numele cel mai vehiculat pentru înlocuirea lui Schumacher este cel al lui Dorinel Munteanu. Este un proiect atractiv, mai ales datorită suporterilor care au rămas altăuri de echipă. Este extrem de greu, dar salvarea este posibilă. Vedem ce se întâmplă", a declarat pentru Digi Sport cel mai selecţionat român în echipa naţională, cu 134 de partide.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite