Conducerea Petrolului dă de pământ cu jucătorii echipei. "Au salarii plătite la zi, chirii, mese, stau la cinci stele, merg cu charterul şi ei pierd puncte acasă!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petrolul a pierdut ultimele patru meciuri disputate pe teren propriu, dar conducerea clubului susţine că acest lucru nu se datorează insolvenţei.

"Ce pot să fac eu ca şi conducător în situaţia actuală am făcut, le plătesc salariile la zi. Jucătorii Petrolului au salariile la zi, au chiriile plătite la zi, au maşini de serviciu. Vreau să vă spun că niciun club din Liga I nu dă maşină de serviciu jucătorului. La Petrolul toţi jucătorii au maşini, pe cheltuiala clubului. Au chiriile plătite, au mese, stau în hoteluri de 5 stele, în continuare fiind în insolvenţă. Le-am creat toate condiţiile să facă performanţă. Închiriem terenuri la Buftea, găsim tot felul de variante pentru a se antrena unde este mai bine, în funcţie de starea vremii. Mai departe nu intră în competenţa mea să-i motivez şi să-i fac să nu piardă puncte acasă în patru meciuri consecutive. Eu nu cred că acest lucru s-a mai întâmplat în istoria Petrolului. Este ruşinos, este inexplicabil, sau este explicabil: drăguţii de fotbalişti ştiu că în situaţia în care ne aflăm, în insolvenţă, suntem obligaţi să plătim salariile la zi, altfel, în cinci zile ne pot cere falimentul în mod direct. Adică ei ştiu că indiferent ce fac, cum se antrenează sau cum joacă, bănuţul vine pe data de 15.Sunt echipe în Liga I care au restanţe mai mari de 3-4 luni de zile, iar noi avem banii la zi. Ce să le fac eu acestor băieţi”, a declarat directorul executiv Andi Crângu, la emisiunea "Pas la ofsaid".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite