CM 2014. VIDEO Uruguay vs. Anglia 2-1. Golurile lui Luis Suarez, de la Liverpool, au „îngenuncheat” echipa lui Rooney

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CM 2014. Uruguay vs. Anglia 2-1 FOTO Reuters
CM 2014. Uruguay vs. Anglia 2-1 FOTO Reuters

Selecţionata naţioanală a Uruguayului a învins, joi seară, la São Paulo, echipa Angliei, cu scorul de 2-1, în cadrul etapei a doua din Grupa D a Campionatului Mondial.

Citeşte toate ştirile de pe adevarul.ro despre CM 2014

Prima repriză a început cu emoţii la poarta echipei din Uruguay, după ce Godin a pus mâna pe minge, foarte aproape de careu. Rooney a şutat puternic, după ce englezii au obţinut o lovitură liberă, însă tabela a rămas neschimbată. Revanşa celor de la Uruguay vine în cele din urmă în minutul 39, atunci când Luis Suarez marchează un gol după o lovitură de cap.

După un meci din ce în ce mai spectaculos, golul care transformă bucuria jucătorilor din Uruguay în agonie vine în minutul 76, atunci când Rooney înscrie primul său gol din istoria participării sale la Cupa Mondială. Însă echipa din Uruguay nu se lasă, iar tabela este modificată încă o dată în favoarea lor în minutul 84, după un nou gol dat de Luis Suarez.

Vezi aici rezumatul video al partidei Anglia vs Uruguay

„Am revenit foarte bine în joc după ce ei au deschis scorul şi cred că am fi putut câştiga deoarece am dominat jocul. Meritam măcar un rezultat de egalitate, dar ei au marcat în final. Este incredibil. E uimitor. Am avut speranţe mari, dar acum simt o imensă tristeţe. Sunt devastat. Nu trebuie să lăsăm capul jos, nu am ce să le reproşez jucătorilor”, a declarat selecţionerul naţionalei Angliei, Roy Hodgson, după partida cu Uruguay.

Clasamentul grupei D este în prezent:  Costa Rica - 3 puncte (1 meci), 2. Italia - 3 puncte (1 meci), 3. Uruguay - 3 puncte (2 meciuri), 4. Anglia - 0 puncte (2 meciuri)


Echipele de start:

Uruguay: Muslera - Caceres, Gimenez, Godin, Pereira - Gonzalez, Rios, Lodeiro, Rodriguez - Cavani, Suarez

Anglia: Hart - Glen Johnson, Cahill, Jagielka, Baines - Henderson, Gerrard - Sterling, Rooney, Welbeck - Sturridge

Cum a trăit brazilianul Eric meciul naţionalei sale, în casa lui de la Rio de Janeiro  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite