Ciprian Bălănescu a obţinut al 12-lea titlu de campion naţional la duatlon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Bălănescu
Ciprian Bălănescu

Campionatul Naţional de Duatlon, organizat pe 27 martie, la Bucureşti, la care au participat 522 de sportivi, si-a desemnat câştigătorul.

Ciprian Bălănescu, atlet sponsorizat de Herbalife Romania, a câştigat un nou titlu de campion naţional la duatlon la categoria elite, titlu pe care îl deţine încă din anul 2005. Ciprian a ocupat prima poziţie a clasamentului după 5 km alergare, 20 km bicicletă şi 2,5 km alergare, terminând cursa în 53 de minute şi 48 de secunde, la o diferenţă de două minute faţă de ocupantul locului doi.

„Începutul de sezon competiţional mi-a adus al 12-lea titlu de campion naţional la duatlon. Emoţiile mă copleşesc întodeauna, însă de fiecare dată sunt constructive. În primii doi kilometri de alergare m-am desprins încet de pluton şi am inceput propria mea cursa, in care am alergat si am pedalat cu gandurile mele, fara presiune. Ma simt pregatit si increzator ca voi obtine rezultate bune si pe plan international”, a declarat Ciprian la finalul competitiei.

Conform datelor oficiale ale Federatiei Romane de Trialon, numarul copiilor prezenti la start a crescut de aproape patru ori fata de anul trecut. Astfel, la categoriile de copii 9-13 ani si cadeti, au luat startul 205 concurenti.

Din 2014, Herbalife Romania îl susţine pe Ciprian in activitatea sa sportiva, oferindu-i un program de nutritie de inalta performanta, creat special pentru nevoile unui triatlonist profesionist.

balanescu
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite