Cine este jucătoarea de top mondial care a ridicat-o pe Simona Halep de jos după ce a pierdut finala de la Roland Garros şi cum a reuşit să îi refacă moralul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep a recunoscut că cel mai dificil moment al anului acesta, în care a devenit numărul 1 mondial, a fost cel în care a pierdut finala de la Roland Garros.

Simona a dezvăluit pentru publicaţia britanică The Independent că a acuzat şocul, dar că a fost ajutată de o fostă mare campioană să-şi revină. "Kim Clijsters mi-a spus după Roland Garros că ea a jucat patru finale de Grand Slam înainte de a câştiga una, aşa că poate am nevoie de timp. Poate că devii mai experimentată şi te obişnuieşti cu aceste momente pentru că nu sunt deloc uşoare. Poate că o să poţi intra pe teren şi nu te mai gândeşti că este o finală de Grand Slam", a spus Simona, citată de ziare.com.

Ea a povestit şi ce a simţit pe 10 iunie şi care e greşeala pe care nu ar mai repeta-o dacă ar putea da timpul înapoi. "Cred că mi-am atins limitele în ziua aceea, fizic şi emoţional. Ea a jucat foarte bine şi a lovit toate mingile. Nu am regrete, însă după meci am fost puţin tristă şi sunt sigură că dacă aş mai fi în postura aceea acum aş fi mult mai agresivă. Cu siguranţă că la 3-0 şi minge de break aş fi lovit cât mai tare", a mai afirmat Halep.

Belgianca Kim Clijters (foto) a fost timp de 20 de săptămâni numărul 1 mondial în 2003, 2006 şi 2011. E a câştigat patru titluri de Grand Slam (Australian Open şi US Open - 3)

clijters
VIDEO Kim Clijters, câştigătoare pe Stadionul Arthur Ashe
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite