Chiricheş caută scuze după remiza cu Elveţia: „Iar am luat un gol imparabil“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipa de start a României contra Albaniei
Echipa de start a României contra Albaniei

Căpitanul naţionalei României, Vlad Chiricheş, a declarat, miercuri, după meciul cu Elveţia, scor 1-1, că "tricolorii" au fost nevoiţi să lupte pentru fiecare minge şi au primit un gol imparabil de la Mehmedi, la fel cum s-a întâmplat la meciul anterior, cu Franţa.

"A trebuit să suferim, să luptăm pentru fiecare minge. Ne-am luptat, dar din păcate nu am reuşit să câştigăm. Iar am luat un gol imparabil, cred că la simgura lor şansă de gol din repriza a doua. Ne-am luptat, asta a fost... Trebuie să ne luptăm pentru victorie împotriva Albaniei. Sperăm să fim sută la sută apţi şi să câştigăm. Şanse de calificare sunt, ne trebuie acea victorie contra Albaniei", a spus Chiricheş la Dolce Sport.

România a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut în compania Elveţiei, pe arena Parc des Princes din Paris, în etapa a doua a Grupei A de la Campionatul European.

Au marcat: Stancu '18 (penalty) pentru România şi Mehmedi '57 pentru Elveţia. În primele meciuri din Grupa A, România a fost învinsă de Franţa, cu scorul de 2-1, iar Elveţia a învins Albania, cu 1-0. Ultimele partide al grupei, România - Albania (Lyon) şi Franţa - Elveţia (Lille) vor avea loc duminică, de la ora 22.00.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite