Reacţiile steliştilor după ce au părăsit Liga Campionilor: "S-a văzut diferenţa dintre jucătorii noştri şi ai lui Chelsea". Pe cine vede Reghe favorite la titlu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reghecampf şi Mihai Stoica au acceptat resemnaţi eliminarea Stelei din Liga Campionilor, recunoscând superioritatea echipelor pe care roş-albaştrii le-au întâlnit în acest sezon european. Antrenorul şi managerul stelist au anunţat noul obiectiv al echipei lor.

Laurenţiu Reghecampf la Digi Sport: "Cred că am făcut un joc destul de bun, dar din nou nu adunăm puncte. Ne-am dat seama ce înseamnă această competiţie. Majoritatea oamenilor aşteptau mai mult de la noi. Şanse am avut. Când eşti unu la unu cu portarul, trebuie să marchezi. Stanciu şi Iancu pot juca împreună, de ce nu? Trebuie să se antreneze mai mult, să alerge, pentru că s-a văzut diferenţa dintre jucătorii noştri şi ai lor. Nu este important cine a fost cel mai bun de pe teren, importante sunt punctele şi să creştem de la meci la meci. Acum mergem la PIatra Neamţ să luăm toate punctele. Am văzut că nu mai suntem consideraţi favoriţi la titlu, dar mă bucur. Acum, Petrolul şi Astra vor prelua acest calvar."

Mihai Stoica la Digi Sport: "Toată lumea se întrece să reliefeze contraperformanţa Stelei, de 23 de meciuri fără victorie, dar e mai grav să nu joci deloc în competiţia asta. Ne aşteptam la mai mult, dar am pierdut patru puncte nemeritat. Mă refer la cele cu Basel în ultimul minut şi la meciul cu Schalke de pe teren propriu, când am avut un penalty clar. Chelsea a acordat importanţă maximă competiţiei, a jucat cu doar doi fotbalişti care nu sunt titulari obişnuiţi. Tănase nu a fost folosit pentru că trebuie să rezolve problema de la Piatra Neamţ, iar Adi Popa este uşor accidentat. Dar e prima dată când joacă în aceeaşi echipă Iancu şi Stancu."

Florin Gardoş la Digi Sport: "Faţă de meciul tur, acum am fost mai cu picioarele pe pământ, nu ne-am avântat, de aia a fost doar 1-0. E cea mai importantă competiţie, nu regret că a ieşit aşa. Sper să avem mai mult noroc la anul şi să reuşim să ne calificăm în primăvara Champions League. Sper să îi calc pe urme lui Chiricheş şi să ajung în Anglia, dar nu depinde numai de mine."

Lukas Szukala la Digi Sport: "La nivelul acesta trebuie să dai gol, Chelsea e o echipă extraordianră, cu un joc incredibil de bun. Obiectivul a fost să ajungem în grupe şi am reuşit asta. Este o exprienţă utilă, doar Kapetanos mai jucase în Champions League. Avem mai multă experienţă pentru sezoanele viitoare. Chelsea e Chelsea, nu contează unde, în Europa League sau în Champions League. Şi noi avem calitate, dar anul acesta n-am avut experienţă şi sper să facem mai bine data viitoare."

CITIŢI ŞI:

VIDEO Chelsea-Steaua 1-0. Roş-albaştrii îşi încheie aventura europeană fără nicio victorie. Record negativ pentru stelişti în Liga Campionilor

Barcelona a reuşit scorul serii în Liga Campionilor. Rezultatele şi echipele calificate în optimile de finală

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite