CFR Cluj nu vrea români: Arpad Paszkany a făcut, în premieră, o dezvăluire despre viitorul echipei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua are zece români în primul „11“ cu care a luat titlul şi cu care a făcut furori în Europa. Modelul din Ghencea nu va fi preluat şi în Gruia, după ultimele declaraţii date de finanţatorul ardelenilor.

După un sezon mult sub standardele CFR-ului, oficialii clujenilor au pus la punct planul prin care vor să pună capăt supremaţiei Stelei, în următoarea stagiune. 

Chiar dacă s-a spus că ardelenii au rezolvat deja prima achiziţie, urmând să-l ia pe Dan Nistor de la Pandurii, Arpad Paszkany a negat categoric această mutare.

Ce a spus?

„Nu ne interesează Nistor, nu ne interesează nici Bawab. Am stabilit deja ce jucători vom transfera de foarte mult timp. Din Liga I nu vrem jucători, singurii care vor veni sunt Batin şi Nicoară, fotbaliştii noştri care au progresat foarte mult, au jucat multe meciuri în ultimii ani, doar pe ei îi vrem şi îi vom aduce de la noi. În rest, vom merge pe acelaşi stil al nostru, vom aduce jucători din străinătate, cred că 6-7 sunt de ajuns“, a declarat Paszkany la Digi Sport.

El a dezvăluit că CFR va conta şi pe cei care vor reveni, după accidentări: „Sunt bucuros că revin Bakary Sare, Ronny, Vass şi Liviu Ganea, jucători importanţi pentru noi“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite