CFR Cluj, interesată de Europa League, nu de Cupa Ligii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Miriuţă, tehnicianul echipei CFR Cluj FOTO Mediafax
Vasile Miriuţă, tehnicianul echipei CFR Cluj FOTO Mediafax

CFR Cluj a fost eliminată, duminică, din optimile Cupei Ligii, după ce a pierdut cu 2-4 în faţa celor de la CSMS Iaşi. Tehnicianul ardelenilor, Vasile Miriuţă, a declarat că interesul formaţiei sale era, oricum, pentru cupele europene.

„A fost un meci greu, eu am lăsat acasă 14 jucători, am luat repede două goluri, dar am reuşit să revenim până la pauză. Am luat foarte uşor golul trei, după care am căzut. Iaşiul a obţinut o victorie meritată. Important pentru noi este meciul cu Jagodina, am 14 jucători de care trebuie să am grijă ca de ouăle de Paşti. Cei nou-veniţi în această vară sunt sub valoarea lotului actual, cu excepţia lui Christian“, a declarat Vasile Miriuţă.

CSMS Iaşi a trecut de optimile de finală din Cupa Ligii, învingând CFR Cluj cu 4-2. Pentru formaţia câştigătoare au înscris Liviu Mihai (4'), Marius Mihalache (11'), Clement Pălimaru (60') şi Adrian Olah (80' pen.), iar în dreptul ardelenilor şi-au trecut numele pe tabelă Christian da Silva (34' pen.) şi Constantin Păun (41').

Ştiri pe aceeaşi temă:

Lăcătuş, după calificarea CSMS Iaşi în sferturile Cupei Ligii: „Cu o concentrare mai mare, jocul putea fi mult mai uşor“

Cupa Ligii: CSMS Iaşi - CFR Cluj 4-2, recital de goluri în Copou

Ştiri similare pe dolce-sport.ro:'

Steaua a înregistrat o premieră în meciul cu Rapid din Cupa Ligii. Pham Huy, Toşca şi Aldea sunt fericiţi

VIDEO Explicaţiile lui Răzvan Lucescu după eliminarea din Cupa Ligii. De ce nu l-a menajat pe Mutu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite