Cel mai bun pugilist român ameninţat: „Vreau să-i tăbăcesc fundul lui Bute”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Bute, pus la zid de Jean Pascal FOTO cbc.co.uk
Lucian Bute, pus la zid de Jean Pascal FOTO cbc.co.uk

Din cauza unei accidentări la mâna stângă şi a operaţiei care a urmat, Lucian Bute n-a mai putut boxa cu Jean Pascal, pe 25 mai, disputa fiind amânată pentru începutul anului viitor.

Încurajat de amânarea meciului, boxerul canadian de origine haitiană, a sărit la gâtul lui Bute, jignindu-l public pe siteul său personal, declaraţii care au fost preluate apoi de Journal de Montreal: "M-am săturat de aceste jocuri, vreau doar să-i tăbăcesc fundul lui Bute. Faceţi odată ca această luptă să aibă loc. Este marioneta lui Stéphan Larouche. Anunţul accidentării lui a fost planificat, pentru că nu are curaj, pentru că nu are încredere în el şi pentru că este un campion de hârtie.Lupta dintre mine şi Lucian nu va avea loc, pentru că oamenii de la InterBox nu au cuvânt. Pe Bute l-a culcat la pământ partenerul lui de antrenament în Florida, de-asta au amânat lupta", a scris Jean Pascal.  

Chris Henry, partenerul de antrenament al lui Bute, a negat acest fapt.Bute a reluat deja antrenamentele şi în mod normal în ianuarie 2014 va putea boxa cu Pascal. Bute a deţinut centura mondială IBF timp de cinci ani (2007-2012), la categoria supermijlocie, dar a pierdut-o în mai 2012 în faţa lui Carl Froch. Jean Pascal este boxerul care l-a bătut de două ori pe Adrian Diaconu, smulgându-i acestuia centura cu diamante. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite