Ce îşi reproşează Simona Halep după ieşirea necontrolată avută la adresa lui Darren Cahill la ultimul turneu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep se pregăteşte zilele acestea acasă, aşteptând meciul de FED Cup, în care România va înfrunta Marea Britanie.

Halep a participat ieri la o acţiune la Stejarii Country Club, în care a vorbit şi despre conflictul pe care l-a avut cu antrenorul ei Darren Cahill la turneul de la Miami.  ,,A fost o chestie de moment pentru mine. Însă el nu prea a acceptat chestia asta. A fost mult prea negativ din partea mea, însă voi lucra la acest aspect şi cu siguranţă o să fie bine în viitor". 

Halep susţine că nu se pune problema unor schimbări în staff-ul său "În mod normal nu se schimbă nimic, vom vedea. Trebuie să încerc să fiu mult mai pozitivă pe teren, atitudinea mea trebuie să fie mult mai profesionistă. Lucrez la asta zi de zi şi sper să reuşesc cât de curând", a adăugat ea.

Luna trecută, în timpul meciului cu Johanna Konta, din sferturile de finală ale turneului WTA de la Miami (Florida), Simona Halep a avut un schimb tensionat de replici cu Darren Cahill. Atunci ea i-a reproşat antrenorului faptul că dă din cap când greşeşte: ,,Nu mai da din cap când greşesc, nu-mi face bine". Cahill i-a răspuns calm că mai bine se concentrează pe lucrurile care contează în acel meci. Simona a pierdut meciul cu Johanna Konta şi a fost eliminată în sferturi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite