Ce înseamnă să o baţi pe Halep: Cornet, învingătoarea Simonei la Madrid, a explicat ce a simţit după mingea decisivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alize Cornet
Alize Cornet

Ocupanta locului 2 în lume a suferit cea mai rapidă eliminare din 2015 în faţa unei adversare care devine, treptat, coşmarul ei.

Alize Cornet (Franţa, 28 WTA) s-a specializat în victoriile obţinute împotriva Simonei Halep. Dacă până duminică o învinsese doar pe hard - bilanţul confruntărilor directe era de 2-1 în favoarea jucătoarei din Franţa -, la Madrid, ea a reuşit să treacă de Halep pe zgură.

Dincolo de rezultat, Cornet a impresionat prin modul în care a gestionat momentele-cheie, aşa cum „Adevărul“ a explicat aici. La puţin timp după victoria sa, care a provocat surpriza zilei la Madrid, Cornet a explicat ce a însemnat acest succes.

„Simt o mândrie după acest meci. E emoţionant să învingi jucătoare de acest gen. Am făcut un meci mare în care am deţinut controlul până la final şi nu m-am panicat. Nu ştiu de când Halep n-a mai pierdut în primul tur, dar e una dintre cele mai constante jucătoare alături de Serena Williams. Nu mă aşteptam să joc atât de bine. Am fost aproape de neînvins astăzi“, a declarat franţuzoaica, potrivit Digi Sport.

Ajunsă în turul II, Alize Cornet o va întâlni pe Roberta Vinci (Italia, 43 WTA) în următorul meci.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite