Ce aşteptări are Reghecampf de la Steaua înaintea turului cu Dinamo Tbilisi din preliminariile Ligii Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reghecamf s-ar mulţumi şi cu un egal în meciul de la Tbilisi FOTO Cosmin Iftode
Reghecamf s-ar mulţumi şi cu un egal în meciul de la Tbilisi FOTO Cosmin Iftode

Cu o zi înainte de partida dintre Dinamo Tbilisi şi Steaua din turul trei preliminar al Europa League, Laurenţiu Reghecampf a susţinut o conferinţă de presă în care precizat ce aşteptări are de la echipa sa pentru meciul din Georgia.

Dacă înaintea meciurilor cu Vardar Skopje, din turul doi preliminar, oficialii Stelei au evitat să participe la conferinţele de presă, înaintea meciului tur cu Dinamo Tbilisi steliştii au participat la întâlnirea cu jurnaliştii de teama UEFA. Reghecampf a spus în stilu-i caracteristic ce aşteptări are de la elevii săi, susţinând că un rezultat de egalitate l-ar mulţumi pe deplin.

„În momentul de faţă întâlnim o echipă mult mai puternică decât cea pe care am întâlnit-o în turul doi. Au în componenţă jucători de valoare, care ne pot pune probleme dacă nu vom face ceea ce facem de obicei. Am analizat foarte atent echipa din Tbilisi, o echipă puternică, care se apară foarte bine, pleacă foarte bine pe contraatac şi are jucători ofensivi de mare valoare. Trebuie să fim foarte atenţi şi de aceea am spus că şansele de calificare sunt 50-50 la sută. Pentru Steaua, un rezultat de egalitate ar fi pozitiv, dar aşa cum a făcut Steaua în ultimul timp, trebuie să câştigăm. Consider că, dacă vom reuşi să câştigăm, vom face un pas important către calificare. E un lucru pozitiv că terenul e foarte bun, dar noi trebuie să jucăm în toate situaţiile”, a spus Reghecampf la conferinţa de presă.

Partida Dinamo Tbilisi-Steaua se va desfăşura marţi seara, de la ora 19, urmând a fi transmisă în direct de postul Digi Sport 1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite