Campionatul „măcelarilor“: Râpă a ajuns la spital cu gâtul imobilizat. Reacţia celui care l-a făcut KO pe fundaşul Stelei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cornel Râpă
Cornel Râpă

ASA Târgu-Mureş a avut jucători eliminaţi în şapte din cele 15 partide oficiale pe care le-a disputat în acest an. Vicecampioana ediţiei trecute a Ligii I a încheiat sezonul cu nouă oameni pe teren.

„Adevărul“ a scris aici despre bilanţul ruşinos cu care mureşenii ar luat, fără probleme, un trofeu pentru lipsa de fair-play.

Marţi, în partida cu Steaua, Ciolacu a dat tonul intrărilor „criminale“, trimiţându-l pe Râpă la spital cu gâtul imobilizat. La final, jucătorul mureşenilor a insistat că regretă gestul comis.

„Cred că toată lumea a văzut că n-am avut intenţie. M-a surprins şi pe mine. Nu crezusem că a fost ceva grav. Am vorbit cu Cornel (n.r. - Râpă) imediat după. Mi-am cerut scuze. Mi-a zis că e OK, că nu e nimic grav. Cred că s-a exagerat un pic. Când l-am văzut plin de sânge, nu mi-a părut bine. Bine că n-a fost ceva grav. Nu sunt un jucător agresiv“, a spus Ciolacu, potrivit Digi Sport.

„Bine că Râpă n-are nimic, merge cu noi acasă, n-are decât capul spart. Cu toţii ne amintim cazul Ekeng, dar trebuie sa trecem peste acest lucru, trebuie să existe contacte, însă nu lovituri fără minge. Fotbalul e un sport bărbătesc. Râpă e OK. Doctorul a plecat acum la spital“, a comentat şi antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecamp, la Dolce Sport.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite