BRD Bucharest Open: primul meci, prima victorie pentru Simona Halep

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep FOTO Eduard Enea
Simona Halep FOTO Eduard Enea

Antrenament cu mult public pentru Simona Halep, care a trecut fără emoţii de olandeza De Vroome, scor 6-0, 6-4, în faţa a 2.500 de spectatori. Meciul a contat pentru primul tur al BRD Bucharest Open.

Pe o căldură suportabilă, de aproximativ 30 de grade, lumea a venit “ca la urs” să o vadă pe Simona Halep. S-a stat şi pe scări, dar a meritat să o vezi atât de aproape pe numărul 3 mondial, care a făcut instrucţie cu o adversară mai tânără şi mai slab cotată. 

Partea şi mai bună a meciului este că numărul 3 mondial a părut că a trecut peste accidentarea de la Wimbledon şi a “funcţionat” normal la alunecările ce se fac de obicei pe zgură.
Românca a oprit cronometrul la 79 de minute de joc, fiind alergată doar în setul secund Indy de Vroome, o tenismenă de 18 ani aflată pe locul 190 în clasamentul WTA. Interesant despre adversara Simonei este că ea a fost pregătită de Wim Fissette, actualul antrenor al jucătoarei noastre. În momentul în care a primit oferta de la Halep, Fissette a “abandonat-o” pe Indy de Vroome, conştient fiind că are mai multe şanse de success cu tenismena din România

Meci cu Krunici, din Serbia

Simona Halep o va întâlni în turul al doilea de la Bucharest Open pe Aleksandra Krunici, din Serbia, jucătoare aflată acum pe poziţia a 155-a în circuitul feminin. Krunici e puţin mai experimentată ca şi De Vroome, are 21 de ani, însă nu-i poate opune rezistenţă Simonei. La French Open, în urmă cu două luni, ea a fost bătută de Irina Begu în două seturi scurte, 6-1, 6-1. Partida dintre Simona Halep şi Aleksandra Krunici e programată joi, tot pe terenul central de la Arenele BNR.

PROGRAMUL COMPLET AL MECIURILOR DE LA BRD BUCHAREST OPEN

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite