Australian Open, ziua a treia. Un nou record, un nume greu care a luat-o pe urmele Simonei şi o amendă drastică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serena Williams FOTO AusOpen.com
Serena Williams FOTO AusOpen.com

Serena Williams şi Maria Şarapova au avut partide de încălzire în turul al doilea şi mai au de câştigat câte două meciuri fiecare pentru a se întâlni în sferturi.

Venus Williams a pierdut în primul tur de la Australian Open şi  a primit 5.000 de dolari amendă pentru că a sărit peste conferinţa de presă obligatorie. Sora Serena a glumit cu ziariştii: “Nu ştiu de ce nu a venit, întrebaţi-o”. O amendă ceva mai mică, 3.000 de dolari, a primit şi Nick Krygios, pentru cuvinte obscene.

Krystina Pliskova e sora geamănă a mult mai titratei Karolina. Ea a stabilit un nou record WTA, 31 de aşi într-un meci de la un Grand Slam. Unica performanţă nu a reuşit să o împingă spre victorie cu Monica Puig.

Petra Kvitova şi Svetalana Kuzneţova sunt numele grele de la Australian Open care au părăsit turneul feminin, mergând pe urmele Simonei Halep sau Carolinei Wozniacki. Petra Kvitova a fost învinsă de fosta rusoaică Daria Gavrilova, aflată la primul turneu sub steagul noii sale naţiuni, Australia.

Serena Williams şi Maria Şarapova au avut partide de încălzire în turul al doilea şi mai au de câştigat câte două meciuri fiecare pentru a se întâlni în sferturi. În cel mai aşteptat meci al zilei, Agnieszka Radwanska a bătut-o pe Eugenie Bouchard.

Mesajul Simonei Halep pentru critici şi justificarea eliminării de la Australian Open

După victoria cu Simona Halep, Shuai Zhang a mai făcut o "victimă"

Australian Open: Horia Tecău şi Florin Mergea merg mai departe

Ce a spus Halep la sosirea în România

Şi un gest de mare cavaler al lui Tsonga, care a sărit în ajutorul unui copil de mingi, care tocmai ce primise direct în faţă o minge puternică. Chapeu bas, Jo!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite