Australian Open 2018: Rafael Nadal a ieşit şi el din cursa pentru trofeu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rafael Nadal FOTO EPA
Rafael Nadal FOTO EPA

În locul preconizatei semifinale dintre Rafel Nadal şi Grigor Dimitrov, vom avea parte de un meci între croatul Marin Cilic şi britanicul Edmund Kyle la Australian Open.

Spaniolul Nadal, liderul la zi al clasamentului ATP, a abandonat în setul al cincilea al disputei cu jucătorul croat din cauza problemelor medicale. Nadal, finalist anul trecut şi câştigător în 2009, la Melbourne, s-a accidentat la coapsa dreaptă în setul al patrulea, a cerut time out medical, a mai jucat până la scorul de 6-3, 3-6, 7-6 (5), 2-6, 0-2, apoi a decis să se oprească, după trei ore şi 47 de minute de joc.
Cilic va evolua în penultimul act cu britanicul Kyle Edmund, locul 49 ATP, care a furnizat o nouă mare surpriză la ediţia din acest an a Australian Open.  El l-a învins cu scorul de 6-4, 3-6, 6-3, 6-4, pe bulgarul Grigor Dimitrov, locul 3 ATP şi cap de serie numărul 3, calificându-se pentru prima dată în semifinalele unui Grand Slam, la Australian Open.  Despre finale nici nu poate fi vorba, Kyle nu a ajuns niciodată să joace cu un trofeu pe masă în ATP, indiferent de nivelul competiţiei.
Celelalte două partide din sferturi vor avea loc miercuri dimineaţă: sud-coreeanul Hyeon Chung, locul 58 ATP, cu americanul Tennys Sandgren, locul 97 ATP, şi elveţianul Roger Federer, locul 2 ATP, deţinătorul trofeului, cu cehul Tomas Berdych, locul 20 ATP.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite